Madeira v červenci - recenze

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

👍 92 %
28 hodnocení
Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
9. července - 12. července 2021

24 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 7 km   ➜ od letiště: 8 km   ➜ od pláže: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
12. července - 26. července 2021

33 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
16. července - 23. července 2021

23 270 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
26. července - 6. srpna 2021

58 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden

👍 92 %
28 hodnocení
Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
9. července - 16. července 2021

25 820 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Tenis, Golf, Surfování, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Kuchyňský kout

➜ od centra města: 7 km   ➜ od letiště: 8 km   ➜ od pláže: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
26. července - 9. srpna 2021

33 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
29. července - 5. srpna 2021

41 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
22. července - 30. července 2021

22 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Four Views Oasis

👍 92 %
158 hodnocení
Four Views Oasis - Madeira v červenci - recenze

Caniço | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
12. července - 23. července 2021

58 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Golf, Potápěčské centrum, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Animační programy, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 2 km

Castanheiro Boutique

👍 92 %
49 hodnocení
Castanheiro Boutique - Madeira v červenci - recenze

Funchal | Madeira
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
5. července - 12. července 2021

28 240 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Fitness, Hotelová restaurace, Kavárna, Wifi zdarma, Kuchyňský kout

Zobrazeno 1-10 z celkem 390

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Madeira v červenci - recenze - nejlepší recenze

Madeira v červenci - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 92 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden. Recenze je udělená na základě 28 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pátek 9. července 2021 a den příjezdu/příletu je pondělí 12. července 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 24 390 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Madeira a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Caniço, kde se ubytování Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou Last Minute na Madeiře v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Caniço podle referencí od 28 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 92 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Madeira v červenci - recenze

Nejlevnější Madeira v červenci - recenze

Nejlevnější dovolenou Madeira v červenci - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Quinta Do Furao. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 30. července 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 2. srpna 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 18 290 Kč. Rekreace v resortu Santana je v délce 4 dní - 3 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Madeiře a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Quinta Do Furao v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Quinta Do Furao je situován v letovisku Santana. Doprava do letoviska v lokalitě Santana je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější na Madeiře v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 88 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Madeira v červenci - recenze

Madeira v červenci - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Madeiře? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Pestana Grand Premium Ocean Resort v letovisku Funchal. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 19. července 2021 a datum příjezdu/příletu je v pátek 30. července 2021. Pobyt je v délce 12 dní - 11 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 39 390 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Madeiře a o podmínkách dovolené v Pestana Grand Premium Ocean Resort v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Funchal, kde se ubytování Pestana Grand Premium Ocean Resort nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Last Minute na Madeiře. Průměrná recenze Pestana Grand Premium Ocean Resort je 92 % podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Madeira v červenci - recenze - recenze

Castanheiro Boutique - Funchal

Madeira je krásná, pro turisty co rádi oběvují.více recenzí

Four Views Oasis - Caniço

Krásný hotel,výborná polohavíce recenzí

Golden Residence - Funchal

profesionální služby hotelu, vstřícnost personálu, rozmanitost fakultativních výletů k poznání Madeiry - nádherný ostrovvíce recenzí

Pestana Grand Premium Ocean Resort - Funchal

Skvela destinace, hotel je umisten v dobre dostupnosti hlavniho mesta, restauraci, plazi.více recenzí

Pestana Ocean Bay - Funchal

Hotel ubytování bylo výborné ale chťel bych ohodnotit vašeho delegáta Iva kubíčka který byl nejlepší kterého jsem kdy poznal perfektní znalost místních poměrů a kvalitou dvou výletu po okolí a je ho znalostí ostrova takového ochotného

Jen tak nenajdete byl super prostě jednička mezi delegáty měly byste si ho držet. Děkujeme mu zakrásnou dovolenou manželé špírkovivíce recenzí

Vidamar Resorts Madeira - Funchal

Celkový dojem předčil očekávání, doporučuji všem, kteří krom opalování u bazénu nebo na oblázkové pláži (leží se na ní vážně příjemně, není čeho se bát) rádi vyrazí do přírody - levády na Madeiře dostanou i největšího lenocha. Jdete podél malých vodopádů, teplota vzduchu je tak akorát, květiny, které jste v takovém mixu ještě neviděli. Několikrát denně lze vyrazit na moře na pozorování delfínů a velryb. Při pouhé procházce městem potkáte miliony ještěrek na chodnících, všude kvetou sterlicie a zelenají se banánovníky. Lidé jsou na Madeiře moc příjemní. Dá mi za pravdu každý, kdo to zažije.více recenzí

Orca Praia - Funchal

Prostorné pokoje. Klidné prostředí. Okolí upravené.více recenzí

Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden - Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden - Caniço

Byli jsme maximálně spokojeni po všech stránkách.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené na Madeiře?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Madeiru vyberte úvodní stránku v Dovolena-Madeira.cz - dovolená Madeira a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Madeiře můžete vybrat z následujících 5 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolena-Madeira.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Madeiře můžete vyzkoušet například také web Last Minute Madeira. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Polsko, pobyty Rakousko nebo například zájezdy Slovensko či Last Minute Spojené arabské emiráty.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Madeira v červenci - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování na Madeiře s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolena-Madeira.cz - porovnání cen zájezdů na Madeiru. Web Dovolena-Madeira.cz využívá cookies.